Cookie- og privatlivspolitik

Formål

Vi passer godt på dine personoplysninger, og når du besøger vores website, kan du stole på, at vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der beskytter dine oplysninger. I denne privatlivspolitik for Fantone finder du en beskrivelse af, hvilke data vi behandler, hvorfor vi indsamler data og hvad vi anvender dem til. Vores privatlivspolitik gælder for samtlige personlige oplysninger, du giver/vi indsamler, når du enten besøger vores website, henvender dig som kunde eller når du besøger os som kunde på vores adresse.

Dataansvarlige

Den dataansvarlige virksomhed for behandling af personoplysninger er:

 

Fantone

Sognefogedvej 8, Ågaard
6040 Egtved
CVR Nr. 39652846

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Fantone indsamler oplysninger om dig og dine besøg på vores hjemmeside. Vi indsamler oplysningerne på to måder:

 

  • Ved at du selv afgiver oplysninger til os via vores kontaktformular

  • Ved brug af såkaldte cookies

Vi indsamler typisk følgende oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver dit samtykke til det og selv indtaster informationerne – eksempelvis i vores kontaktformular eller ved at maile det til os behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mailadresse, billedmateriale og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev eller ved køb.

Vi har den største hensigt om at overholde EU´s Persondataforordning, og du kan altid tage fat i os, hvis du har yderligere spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger. Du kan kontakte os ved at skrive en mail på tine@fantone.dk eller ved at ringe til os på telefon 2215 0767. Det gælder også, hvis du ønsker indsigt i dine oplysninger, hvis du mener vi har registreret forkerte data om dig, eller hvis du ønsker dine data slettet.

Cookies

Cookies er små tekstfiler, som indeholder en tegnstreg og laver en unik identifikation af en bruger. De senes tilbage til hjemmesiden og/eller tredjeparter. De fleste browsere er oprindelig sat op til at acceptere cookies, eftersom det kræves af de fleste hjemmesider for at kunne tilgå dem. Du kan dog ændre dine browserindstillinger, således at din browser generelt kan afvise cookies, blokere cookies fra tredjepart eller angive, når der sendes en cookie. Se link nedenfor.

Tracking pixels er scripts, som afvikles, når en bruger lander på en hjemmeside eller åbner en e-mail. Selve pixlen er ikke synlig og kan kun ses i sitets eller e-mailens HTML. Scriptet gør, at der downloades en tredjeparts cookie på din computer, eller som registrerer, at du har åbnet e-mail funktionen.

Hvis du ønsker at vide mere om cookies kan du besøge www.allaboutcookues.org Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Når du besøger websitet www.fantone.dk benytter vi blandt andet cookies fra Google Analytics. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies hjælper os med at se, hvor mange der besøger websitet – trafikmåling, samt hvordan brugerne interagerer på websitet. Vi behandler ikke information om brugeradfærd, som kan forbindes med bestemte personer. Disse data deles ikke med andre parter, og den viden vi får, bruger vi udelukkende til at forbedre websitet og brugeroplevelsen for dig.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder det kan variere, men de fornyes efter hvert besøg. 

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvem vi deler dine data med

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering m.v. videregives til tredjepart i form af Google Analytics og Pixel tags. Oplysningerne bruges til målretning af annoncering. Vi videregiver ikke personoplysninger som navn, e-mail, telefonnummer til tredjepart uden dit samtykke

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: tine@fantone.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til https://www.datatilsynet.dk/

Websiden ejes og publiceres af

Fantone

Sognefogedvej 8, Ågaard
6040 Egtved
Telefon: 2215 0767

E-mail: tine@fantone.dk

Profil billede af Tine Holst

Fantone®

Tine Holst

Sognefogedvej 8, Aagård, 6040 Egtved

Tlf.: 2215 0767

Mail: tine@fantone.dk

CVR: 39652846

Har du lyst til
at følge mig?