Jeg hedder Tine

“Jeg hjælper virksomheder, der har fokus på fysiske produkter  med at udvikle visuelle virkemidler, der får deres produkter ud over rampen”.

Det gør jeg ved at kombinere hvordan produktet fysisk tager sig ud med konceptets komplette narrativ og hvordan dette skal fortælles, så det kan understøtte produktets værdi.
Og alting starter ved produktet.

Mennesket bag

Jeg er gift med Kim og vi bor i byen Aagård som ligger mellem Vejle, Kolding og Egtved. Sammen har vi to børn, en datter fra 2006 og en søn fra 2008.

Personligt holder jeg holder meget af min have, hvor jeg nyder at se ting gro, og jeg tager mig tit en løbetur i naturen.

På det menneskelige plan beskriver andre mig som glad, udadvendt og struktureret, med et ærligt, lyttende og tillidsvækkende menneskesyn.

Min virksomhed hedder….

Så hvorfor egentlig navnet

Navnet kommer fra en rejse jeg var på med mine kære. I ordet ser jeg en kobling mellem fantasi og systemisk tænkning med henblik på at skabe en helhedsorienteret løsning, der holder vand.

I fantasien er der ingen grænser.
Det er her vi kan gøre lige hvad vi vil.

SAMTIDIG

Er der for mig behov for retning, struktur og sammenhæng, når vi vil lykkes. For mig symboliser Pantone som farvesystem denne betragtning – system og struktur en sammenhæng der kan sikre, at dine valg er rentable.

SÅ:

Vi skal bygge bro mellem kreativitet og strategi.
Ved at koble Fantasi og Pantone® bygger jeg bro mellem det kreative og det strategiske.

Profil billede af Tine Holst

Fantone®

Tine Holst

Sognefogedvej 8, Aagård, 6040 Egtved

Tlf.: 2215 0767

Mail: tine@fantone.dk

CVR: 39652846

Har du lyst til
at følge mig?